Geschiedenis

Bloemen Gielen, da's al meer dan 55 jaar pure pracht en passie!

1968

Floreal

Het begon allemaal 55 jaar geleden, toen "bomma Gielen" de deuren opende van de allereerste bloemenwinkel, genaamd "Floreal." Met liefde en toewijding zorgde ze ervoor dat haar bloemen een bron van vreugde werden voor de lokale gemeenschap. Haar groene vingers en warme glimlach maakten van Floreal een geliefde plek voor bloemenliefhebbers.

1988

Ivo Gielen

Twintig jaar later nam de enthousiaste Ivo Gielen de zaak over. Onder zijn leiding groeide Floreal uit tot een bloemenparadijs. Hij bracht nieuwe ideeën en trends naar de winkel, maar behield altijd de kernwaarden van kwaliteit en klanttevredenheid die bomma Gielen had geïntroduceerd.

Heden

Derde generatie

De jaren gingen voorbij, en vandaag de dag wordt de zaak met evenveel passie voortgezet door de derde generatie, bestaande uit Andries, Katrien en Sylvie. Ze hebben de erfenis van hun grootmoeder en vader omarmd en zijn vastbesloten om Bloemen Gielen naar nieuwe hoogten te brengen. Met hun eigentijdse visie en respect voor traditie blijven ze de winkel transformeren in een oase van bloemenpracht.